'Lazio knapt af op vraagprijs van 20 miljoen en schakelt door naar PSV'

'Lazio knapt af op vraagprijs van 20 miljoen en schakelt door naar PSV'

18-06-2017 15:48
71

SS Lazio denkt aan de komst van Gastón Pereiro. De PSV-aanvaller lijkt in beeld bij de Italiaanse club, omdat Alejandro Gomez waarschijnlijk te duur is. Atalanta Bergamo wil zo'n twintig miljoen euro ontvangen voor de Argentijn, die afgelopen seizoen zestien goals maakte. 

Dat prijskaartje vindt Lazio niet reëel. Wanneer de Romeinen inderdaad afhaken, dan schakelen zij volgens de Italiaanse sportkrant La Repubblica door naar Pereiro. De 22-jarige Uruguayaan speelt sinds 2015 voor PSV. Destijds werd er ongeveer zeven miljoen betaald voor Pereiro. 

Afgelopen seizoen maakte Pereiro tien Eredivisie-doelpunten namens PSV. Het contract van de vleugelaanvaller loopt door tot de zomer van 2020. Vraag is of PSV bereid is om mee te werken aan een vertrek van de linkspoot. Afgelopen week deed PSV al zaken met een Serie A-club. Héctor Moreno werd verkocht aan AS Roma. 

Kishna
Bij Lazio zou Pereiro overigens gaan concurreren met Ricardo Kishna. Het is nog altijd onduidelijk wat er gaat gebeuren met de voormalig Ajacied. Lazio verhuurde hem afgelopen halfjaar aan Lille. De Fransen hebben nog niet besloten over de koopoptie in het huurcontract wordt gelicht.