Oud-Ajacied staat open voor iets nieuws: 'Een stapje hogerop'

Oud-Ajacied staat open voor iets nieuws: 'Een stapje hogerop'

18-06-2017 18:19
12

Mitchell Donald brengt in Servië regelmatig tijd door met Marko Pantelic. De twee kennen elkaar van hun periode bij Ajax, waar ze het zo nu en dan over hebben. Donald is nu speler van Rode Ster Belgrado.

"Ik heb een paar keer wat gedronken met Marko. Dat was erg gezellig. We haalden herinneringen op aan onze tijd bij Ajax.", zegt Donald tegen ELF Voetbal. "Hij heeft ook wat verteld over Belgrado en Rode Ster. Hij zei dat ik voor de beste en mooiste club in Servië heb gekozen. Het is niet zo dat hij als een gids met mij door de stad loopt, maar Marko heeft wel tips gegeven voor goede restaurants. Die zijn er genoeg hier. En als speler van Rode Ster hoef je lang niet altijd te betalen voor de maaltijden."

Wedden

Meer odds

Donald geeft aan dat het niveau van de Servische competitie niet heel hoog is. Hij hoopt op een nieuwe club. "Dat is ook een reden dat ik deze zomer wel open sta voor iets nieuws. Je hebt Rode Ster en Partizan en daarna daalt het niveau. Voor de prijzen gaat het ook elk jaar tussen Rode Ster en Partizan."

"Ik heb wel de ambitie om een stapje hogerop te maken. Er speelt ook het een en ander, vanuit Europa en daarbuiten. Ik heb genoten van mijn tijd in Servië, maar een nieuw avontuur zou leuk zijn", aldus de middenvelder.