Mbappé moet miljoenentransfer uitstellen: Ook als hij het laatste woord heeft

Mbappé moet miljoenentransfer uitstellen: "Ook als hij het laatste woord heeft"

18-06-2017 19:01
19

Als het aan David Trezeguet ligt, komt de miljoenentransfer van Kylian Mbappé er deze zomer nog niet. De voormalig Franse spits vindt dat de sensatie van AS Monaco in ieder geval nog een jaar in de Ligue 1 moet blijven. Mbappé wordt in verband gebracht met diverse Europese grootmachten.

"In de halve finale van de Champions League konden we zien dat het een geweldige speler is die een grote toekomst tegemoet gaat. Dat is het belangrijkste", aldus Trezeguet tegen Franse verslaggevers na een wedstrijd tussen de Franse en Italiaanse legendes. "Hij weet dat hij goed is, maar hij is pas achttien jaar oud. Hij heeft nog voldoende te leren bij Monaco omdat het een geweldige club is met een geweldige jeugdopleiding."

"Maar alles gaat snel in het voetbal. Monaco heeft dat eerder meegemaakt met Anthony Martial (die voor ruim dertig miljoen euro naar Manchester United verkaste, red.). Tuurlijk speelt het financiële gedeelte een rol, maar ik denk dat dingen natuurlijk gebeuren als je het tijd geeft. Hij moet zich nog bewijzen bij Monaco, ook als hij het laatste woord heeft."