Jupiler League-goalgetter maakt stap naar Eredivisie: Was ik aan toe

Jupiler League-goalgetter maakt stap naar Eredivisie: "Was ik aan toe"

18-06-2017 20:26
18

Piotr Parzyszek (23) heeft ontzettend veel zin in zijn nieuwe avontuur bij PEC Zwolle. Zondagavond werd bekend dat de Poolse spits een driejarig contract heeft gesigneerd bij de formatie uit Overijssel. Afgelopen seizoen maakte Parzyszek liefst 25 doelpunten namens De Graafschap. 

"Ik kies voor PEC Zwolle omdat ik als speler, maar ook als mens, goed zal passen bij de club, die bekend staat als een familiaire club. Het werd bovendien tijd voor iets nieuws, maar vooral een stap hogerop", reageert de goalgetter in gesprek met Tjerkstra Media. 

"Daar was ik wel aan toe. Ik wilde heel graag naar de Eredivisie. Het buitenland was even geen optie voor mij. Dat kan altijd nog. PEC kan dan een mooie opstap voor me zijn", vervolgt Parzyszek.

"De vorige keer dat ik naar het buitenland trok, ging ik te snel. Via de Eredivisie zal die stap mogelijk minder groot zijn. Maar eerst richt ik mij op PEC Zwolle. Ik ben dolblij dat PEC mij deze kans geeft en ik zal dan ook alles geven." De spits speelde  in het verleden voor Charlton Athletic, Sint-Truiden en Randers. 

Lees ook: PEC Zwolle legt man van 25 doelpunten vast: "Onze gewenste versterking"