'Aanbiedingen uit Nederland en België, maar uiteindelijk toch voor Israël gekozen'

'Aanbiedingen uit Nederland en België, maar uiteindelijk toch voor Israël gekozen'

18-06-2017 21:05
27

Nigel Hasselbaink is blij met zijn transfer naar het Israëlische Ironi Kiryat Shmona. De Excelsior-aanvaller tekende onlangs voor drie jaar in Israël. De aanvaller geeft aan dat het een weloverwogen keuze was.

"Ze hebben me benaderd via mijn zaakwaarnemer en we hebben een paar gesprekken gehad. We zijn daar geweest en ik vond het top. Ik heb een goede aanbieding gehad en het ging best wel snel uiteindelijk", zegt Hasselbaink tegen FOX Sports.

De dribbelaar geeft eerlijk toe dat die goede aanbieding een van de redenen was om te tekenen. "Het speelt zeker ook wel mee. Het was een goede aanbieding waar ik in principe geen nee tegen kon zeggen. Het is een club die voor de prijzen speelt en afgelopen jaar de beker heeft gewonnen, dus sportief is het ook goed."

Hasselbaink had meerdere aanbiedingen op zak. "Ik heb gezegd: ik ga op vakantie en daarna gaan we alles bekijken. Ik had aanbiedingen uit Nederland en België, maar heb uiteindelijk toch voor Israël gekozen. Ik ben benieuwd hoe het niveau daar is. Voor zover ik weet is alles top daar."