'Zes Europese clubs in de markt voor PSV-reserve Brenet: transfer mogelijk'

'Zes Europese clubs in de markt voor PSV-reserve Brenet: transfer mogelijk'

19-06-2017 07:24
35

Naast Santiago Arias en Jetro Willems moet PSV ook rekening gaan houden met een vertrek van Joshua Brenet. De vleugelspeler van de Eindhovenaren staat in de belangstelling van diverse clubs uit Europa, meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant gaat het om clubs uit landen als Italië, Groot-Brittanië en Duitsland. Uit Italië is Udinese geïnteresseerd en ook het Engelse Watford heeft het oog laten vallen op de PSV-verdediger. Ook bij Fiorentina, Celtic, 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt staat hij op het verlanglijstje.

Brenet, die bij PSV nog een contract tot 2020 heeft, hoeft van de clubleiding in principe niet weg. Bij de contractverlenging is hem de toezegging gedaan dat hij bij een vertrek van Arias in principe de eerste keus wordt op de vleugels. Er komt dan wel een jonge verdediger bij, maar die wordt rustig gebracht.

PSV lijkt alles uit de kast te moeten halen om Brenet te behouden, want de kans dat Arias en Willems volgend seizoen nog in Eindhovense dienst zijn, lijkt kleiner te worden. Voor beide spelers lonkt een vertrek. Het afgelopen seizoen was Brenet voornamelijk reservespeler.