Dit was de ochtend: 'Feyenoord wil Eredivisie-drietal, interesse voor Riedewald'

Dit was de ochtend: 'Feyenoord wil Eredivisie-drietal, interesse voor Riedewald'

19-06-2017 12:00
9

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Feyenoord wil Van Persie terughalen'
Feyenoord zou Robin van Persie graag tot een terugkeer naar De Kuip willen verleiden. Het is echter nog maar de vraag of de Rotterdammers het miljoenensalaris van Van Persie kunnen ophoesten en of zijn huidige club Fenerbahçe mee wil werken. (De Telegraaf)

'Feyenoord aast op Eredivisie-drietal'
De regerend landskampioen heeft echter nog meer versterkingen op het oog. Ridgeciano Haps (AZ), Sofyan Amrabat en Sam Larsson (sc Heerenveen) zijn allen in beeld om voor meerdere miljoenen naar Rotterdam-Zuid te verkassen. (De Telegraaf)

'Zes clubs zitten achter Brenet aan'
PSV moet voorzichtig rekening houden met een vertrek van Joshua Brenet. De back staat in de belangstelling van in totaal zes clubs uit Duitsland, Italië en Groot-Brittannië. (De Telegraaf)

'Volop belangstelling voor Riedewald en Tete'
Ajax-verdedigers Jaïro Riedewald en Kenny Tete staan op de nominatie om uit Amsterdam te vertrekken. Een onbekend aantal clubs heeft naar Riedewald geïnformeerd, terwijl Tete nog steeds in de belangstelling staat van Galatasaray. (De Telegraaf / Corriere dello Sport)

'AS Roma twijfelt over vraagprijs Karsdorp'
Feyenoord-back Rick Karsdorp staat nog altijd in de belangstelling van AS Roma. De Romeinen willen echter nog niet ingaan op de vraagprijs van vijftien miljoen, die Feyenoord in gedachten heeft. (La Gazzetta dello Sport / Gianluca di Marzio)