Moreno treft veelbesproken Ronaldo: 'Fysiek is veranderd, hij is minder explosief'

Moreno treft veelbesproken Ronaldo: 'Fysiek is veranderd, hij is minder explosief'

19-06-2017 14:16
7

Héctor Moreno was zondag dolblij na zijn late gelijkmaker voor Mexico tegen Portugal in de jacht op de Confederations Cup. De Mexicaan, die PSV onlangs verruilde voor AS Roma, werd na afloop vergeleken met Sergio Ramos.

Ook de captain van Real Madrid redde zijn ploeg immers veelvuldig in blessuretijd. "Ik lijk alleen op Ramos vanwege mijn productie dit seizoen en daar blijft het ook bij", reageerde Moreno na het 2-2 gelijkspel, geciteerd door Voetbal International. "Ik vergelijk mezelf met niemand. Ramos is een fantastische speler. Ik probeer alleen maar een betere versie van Héctor Moreno te zijn."

Moreno vocht tijdens de wedstrijd duels uit met Cristiano Ronaldo. "Ik mag me gelukkig prijzen dat ik tegen hem en Lionel Messi heb gespeeld. Maar op het veld probeer ik niet naar de namen te kijken. Ik kijk meer naar mijn eigen team", aldus de centrale verdeiger, die wel constateerde dat de Portugees een andere speler is geworden over de jaren.

"Zijn conditie en zijn fysiek zijn door de jaren heen veranderd. Hij is minder explosief, maar nog steeds heel snel. Hij heeft zijn stijl veranderd om beslissend te worden", besluit Moreno.