Eerste PSV-interview Lozano: 'Ik ben niet nerveus, maar zit vol adrenaline'

Eerste PSV-interview Lozano: 'Ik ben niet nerveus, maar zit vol adrenaline'

19-06-2017 19:56
37

Hirving Lozano zit vol adrenaline door zijn overstap naar PSV. Dat stelt de Mexicaanse aanvaller in gesprek met PSV TV. Hij tekent na de Confederations Cup een contract tot medio 2023.

"Ik wil het maximale uit mezelf halen en daar moet ik hard voor werken. Ik wil elke dag alles geven, zowel op trainingen als in wedstrijden. Ik ga proberen om een verschil te maken voor de club", laat Lozano weten. Hij sprak voor zijn transfer met Andrés Guardado en de inmiddels naar AS Roma vertrokken Héctor Moreno. "Die vinden het een heel mooie club."

Wedden

Meer odds

"Ze zeiden dat alles goed is", vervolgt Lozano. "De club, het stadion. Alles. Het is ook een club met een mooie toekomst, het is een mooi project." Hij is naar eigen zeggen niet nerveus voor zijn overstap. "Ik ben niet nerveus voor deze stap, maar ik zit wel vol adrenaline om te beginnen met trainen bij de club. Ik ben gecontracteerd om het maximale te geven. Spannend is het wel."

PSV haalt met Lozano een veelzijdige speler binnen. "Ik speel het liefst op de flanken, dicht bij het doel. Omdat ik daar bijna heel mijn carrière heb gespeeld. Daar kom ik denk ik het beste tot mijn recht en dat vind ik ook het leukste. Maar als ik op het middenveld moet spelen is dat helemaal geen probleem."