Reden voor Feyenoord-terugkeer: 'Het zoontje van Van Persie komt terug'

Reden voor Feyenoord-terugkeer: 'Het zoontje van Van Persie komt terug'

19-06-2017 22:37
106

Cor Pot sluit niet uit dat Robin van Persie terugkeert bij Feyenoord. Het zoontje van de spits keert volgens de voormalig assistent-trainer van Fenerbahçe terug naar Nederland. Dat zou voor Van Persie ook een reden kunnen zijn om Turkije te verlaten.

"Z'n zoontje Shaqueel gaat terug naar Nederland, omdat die wat meer weerstand moet hebben in het voetbal. Dus het zou niet gek zijn als hij ook overweegt om terug te keren", zegt Pot in gesprek met RTV Rijnmond.

Volgens Pot zijn er een hoop obstakels voor een Van Persie-terugkeer gerealiseerd kan worden. "Hij heeft nog een doorlopend contract. Hij verdient daar een aardig bedrag. Dat zal Fenerbahçe hem niet zomaar meegeven. Feyenoord moet ook diep in de buidel tasten, want het is niet de allergoedkoopste jongen. Dat mag wel met zo'n status."

"Het heeft nog wel wat hobbels", vervolgt de voormalig bondscoach van Jong Oranje. "Daarnaast kunnen er ook belastingperikelen optreden als je zo lang in het buitenland hebt gespeeld. Er zijn nogal wat zaken die in orde moeten worden gemaakt."