Nijland: 'Zou geweldig zijn als Robben de volgende is die we binnenhalen'

Nijland: 'Zou geweldig zijn als Robben de volgende is die we binnenhalen'

20-06-2017 23:13
23

Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, droomt hardop van een terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen. Dat zegt Nijland in gesprek met De Telegraaf.

De directeur slaagde er dinsdag in om Ron Jans naar de Euroborg terug te halen en wil hetzelfde kunstje met Robben flikken, al zal het vermoedelijk niet als speler zijn. "Het is geweldig wanneer je topsportmensen in je organisatie kunt binden. (...) Ik zou het geweldig vinden als de volgende die we kunnen binnenhalen Arjen Robben is. Hij voetbalt minstens nog een jaar bij Bayern München (medio 2018 loopt zijn contract af, red.) en hij heeft nog niet tegen ons gezegd dat hij het gaat doen."

Jans, de nieuwe technisch manager, is daar uiteraard ook enthousiast over. "Ik zie dat enorm zitten. Ik heb Arjen helaas hier niet onder mijn hoede gehad. Toen was hij al vertrokken naar PSV. Nu is hij nog voetballer en hij heeft ook aangegeven dat hij na het voetballen wat tijd voor zijn gezin vrij wil maken. Maar het zou hartstikke goed zijn als hij erbij komt. Hoe meer kwaliteit, hoe beter."