Brands: 'Mochten ze allebei PSV verlaten, dan willen we twee spelers halen'

Brands: 'Mochten ze allebei PSV verlaten, dan willen we twee spelers halen'

21-06-2017 07:18
64

Mocht PSV Jeroen Zoet verliezen, dan wil de club de transfermarkt op om een nieuwe keeper aan te trekken. De doelman staat in de belangstelling van Napoli. Ook Jetro Willems en Santiago Arias staan op de nominatie om te vertrekken.

"Mochten ze ons allebei verlaten (Willems en Arias, red.), dan willen we twee spelers halen", zegt Brands in het Algemeen Dagblad. "In de jeugdopleiding hebben we op dit moment niemand rondlopen die nu ineens kan inschuiven bij de A-ploeg. Maar uiteraard is Joshua Brenet wel een potentiële basisspeler."

Brands beseft dat hij uitstekende zaken heeft gedaan door de Mexicaan Hirving Lozano vast te leggen. "Ik heb in Mexico met hem en de voorzitter van zijn vorige club (Pachuca, red.) de Champions League-finale gekeken. Hirving heeft steeds aangegeven dat hij naar PSV wilde komen en ik had het idee dat het bestuur van Pachuca hem eerst liever aan een Spaans team wilde verkopen. Zelfs tijdens die finale hamerde de voorzitter daar nog op."

Lozano koos echter niet voor het grote geld, maar voor het sportieve gedeelte. "Hij kon daar ook meer verdienen, maar heeft vanaf het begin het sportieve plaatje vooropgezet. Hij vond Eindhoven de beste keuze, nadat hij Héctor Moreno en Andrés Guardado had geconsulteerd. Dat zegt iets over zijn motivatie, al moeten we hem ook de tijd geven en waken voor te veel optimisme", aldus Brands.