'Twee clubs tonen belangstelling voor volledig mislukte Achahbar'

'Twee clubs tonen belangstelling voor volledig mislukte Achahbar'

21-06-2017 07:53
32

De rol van Anass Achahbar bij PEC Zwolle is volledig uitgespeeld. Voetbal International benadrukt dat woensdag eens te meer. PEC werkt mee aan een vertrek van de 23-jarige aanvaller, die volgens het weekblad in de belangstelling staat van twee buitenlandse clubs.

Om welke teams het gaat, is niet bekend. Nu Piotr Parzyszek afgelopen week werd gecontracteerd, heeft Zwolle-trainer John van 't Schip geen ruimte meer in zijn selectie voor Achahbar. De spits mag bij het begin van het nieuwe seizoen gewoon meetrainen, maar het geplande trainingskamp gaat aan zijn neus voorbij. 

Technnisch directeur Gerard Nijkamp benadrukt dat PEC nog een paar versterkingen zoekt. "Het geraamte staat, al weet je dat nooit zeker. Piotr is onze beoogde nummer 9, al hebben we ook Stef Nijland nog. Stef kan echter ook prima rondom een diepe spits spelen."

"De focus ligt nu nog op een linksback en een centrale verdediger. Intussen moeten we afscheid nemen van jongens die niet of weinig aan het spelen toe zullen komen. Vervolgens hopen we dat er eind augustus nog wat ruimte is om het elftal links en rechts nog een kwaliteitsinjectie te geven."