Dit was de ochtend: Amrabat wil snelle transfer, 'Raiola opgedrongen aan Kean'

Dit was de ochtend: Amrabat wil snelle transfer, 'Raiola opgedrongen aan Kean'

21-06-2017 13:00
3

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Verdeeldheid in De Kuip over Van Persie'
Feyenoord-directeur Martin van Geel wil Robin van Persie graag naar De Kuip halen, maar niet iedereen binnen Feyenoord ziet dit zitten. Vooral de fysieke gesteldheid en de salariseisen van de 33-jarige spits zijn een heet hangijzer. (Voetbal International)

Amrabat wil zo snel mogelijk naar Feyenoord
Sofyan Amrabat heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Feyenoord. "Ik denk dat ik als speler en qua persoonlijkheid goed bij Feyenoord zou passen. En ik wil die Kuip meemaken, hè", aldus de FC Utrecht-middenvelder. "Ik ga ervan uit dat ze er samen uitkomen zonder gedoe." (Voetbal International)

'PSV is 'Neres-achtig' bedrag kwijt voor Lozano'
De transfersom die PSV voor Hirving Lozano betaalde, kan in de komende jaren nog flink oplopen. De Eindhovenaren hebben in eerste instantie acht miljoen euro overgemaakt aan het Mexicaanse Pachuca. Hier kunnen echter nog enkele miljoenen aan bonussen bijkomen. (De Telegraaf)

'Chelsea ziet Vitesse over het hoofd'
Vitesse lijkt niet op de komst van Tammy Abraham te hoeven rekenen. Het negentienjarige Chelsea-talent wordt naar verluidt gestald in de Premier League. (BBC)

'Supertalent Kean opgedrongen aan Raiola'
Het zeventienjarige wonderkind Moise Kean, die gevolgd wordt door PEC Zwolle, zit volgens zijn vader niet geheel vrijwillig in de stal van Mino Raiola. "Raiola zegt dat hij zijn zaakwaarnemer is, maar ik heb nooit iets ondertekend. Als het aan mij had gelegen, had ik voor een andere zaakwaarnemer gekozen", aldus Kean senior. (Tuttosport)