'Leicester City wil met geld smijten: dertig miljoen voor Manchester City-spits'

'Leicester City wil met geld smijten: dertig miljoen voor Manchester City-spits'

21-06-2017 23:37
10

Leicester City wil een grote slag op de transfermarkt slaan met de komst van Manchester City-spits Kelechi Iheanacho. De club van manager Craig Shakespeare is bereid dertig miljoen euro neer te tellen voor het toptalent, meldt The Telegraph.

Leicester City wil deze zomer forse investeringen doen en is bereid een hoog bedrag uit te trekken voor de komst van de Nigeriaan. Iheanacho mag en wil vertrekken bij Manchester City nu hij nauwelijks meer in actie komt door de aanwezigheid van Gabriel Jesus en Sergio Agüero. Bovendien zou manager Pep Guardiola nog een andere aanvaller aan zijn selectie willen toevoegen, met Arsenal-ster Alexis Sánchez als toptarget.

Wedden

Meer odds

De twintigjarige Iheanacho zou ook worden begeerd door Everton, Crystal Palace en West Ham United. De spits moet de tweede zomeraankoop worden van Leicester City na de komst van Hull City-speler Harry Maguire voor twintig miljoen euro. Ook West Bromwich-speler Jonny Evens staat op de radar van de door Chelsea onttroonde kampioen van Engeland. Zijn club wil hem echter niet verkopen.