Bij Cambuur vertrokken Zeinstra vindt onderdak in Eredivisie: tweejarig contract

Bij Cambuur vertrokken Zeinstra vindt onderdak in Eredivisie: tweejarig contract

22-06-2017 16:52
8

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Harm Zeinstra. De 27-jarige doelman komt transfervrij over van SC Cambuur en tekent voor twee seizoenen in Almelo.

Dat maakt Heracles donderdag bekend via de officiële kanalen. "Ik heb begin juni een gesprek gehad met trainer John Stegeman en keeperstrainer Brian van Loo", zegt Zeinstra op de website van Heracles. "Dat leverde bij mij een enorm goed gevoel op, vanaf dat moment wilde ik alleen nog maar naar Heracles Almelo. De club heeft doorontwikkelen hoog in het vaandel staan, dat past goed bij me. Ik heb er zin in."

Met de komst van Zeinstra, die ook een verleden heeft bij FC Emmen en sc Heerenveen, is het keepersgilde van Heracles rond. Ook Bram Castro en Michael Brouwer staan onder contract in Almelo. "Wij hebben met Harm een goede en ook ervaren doelman aan onze selectie toegevoegd", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. "Bram Castro, Michael Brouwer en Harm Zeinstra gaan komend seizoen met keeperstrainer Brian van Loo aan de slag. Daarnaast hebben we Renze Fij aan FC Dordrecht verhuurd om vlieguren te maken. Wat keepers betreft zijn we klaar voor het nieuwe seizoen."