Update: Verlossend bericht uit Frankrijk: Balotelli zet handtekening

Update: Verlossend bericht uit Frankrijk: Balotelli zet handtekening

25-06-2017 20:02
34

Mario Balotelli wil ook komend seizoen voor OGC Nice spelen. De Italiaan is zelfs bereid water bij de wijn te doen en volgens voorzitter Jean-Pierre Rivere staat weinig een nieuw contract in de weg.

"Ik kan drie dingen vertellen. Ten eerste: hij is een speler die bij ons wil blijven. Ten tweede: hij is bereid om ons financieel tegemoet te komen. En ten derde: de gesprekken zijn aan de gang", zo laat Rivere weten aan BILD. Zondag werd al gemeld dat Nice spoedig met contractnieuws hoopt te komen, maar witte rook is er vooralsnog niet.

Balotelli maakte in zijn debuutjaar vijftien doelpunten in 23 competitieoptredens en eindigde met Nice derde in de Ligue 1. Daarmee werd plaatsing voor de voorronde van de Champions League bewerkstelligd. Door een langer verblijf bij Nice nemen de WK-kansen voor Super Mario alleen maar toe, gezien het feit dat hij het afgelopen seizoen op veel speeltijd kon rekenen.

Update 25/6 20.02: De kogel is door de kerk. Balotelli speelt ook komend seizoen voor Nice. Zondagavond maakt de Franse subtopper via de officiële kanalen bekend dat het Italiaanse enfant terrible zijn contract met één jaar heeft verlengd. Nice moet binnenkort aan de bak in de voorronde van de Champions League.