'De Boer maakt grote indruk in onderhandelingen met Crystal Palace'

'De Boer maakt grote indruk in onderhandelingen met Crystal Palace'

22-06-2017 20:04
45

In navolging van vrijwel alle Engelse media meldt ook de BBC dat Frank de Boer op weg is naar Crystal Palace. De twee partijen naderen een akkoord.

Donderdag werd bekend dat De Boer officieel is benaderd om aan de slag te gaan als manager van Crystal Palace. Inmiddels zijn de onderhandelingen in volle gang en is een akkoord nabij. De Boer was volgens de BBC de eerste keus van Palace-voorzitter Steve Parish.

De Boer, die de vertrokken Sam Allardyce gaat opvolgen, heeft tijdens oriënterende gesprekken indruk gemaakt op de leiding van Crystal Palace. Hij wist opvallend veel van de club en overtuigde met zijn voetbalvisie. Het respect en de nederigheid die de oud-trainer van Ajax en Internazionale liet zien werd bovendien als bijzonder ervaren, zeker gezien zijn rijke carrière als voetballer.

De BBC schrijft verder dat De Boer niet meteen de transfermarkt opgaat met Crystal Palace. Hij wil eerst alle spelers aan het werk zien voordat hij nieuwe krachten binnenhaalt. De Premier League-club heeft naar verluidt wel een groot transferbudget.

Lees ook: De Boer naar Crystal Palace: veel bekende namen, miljoenen te besteden