'Barcelona trekt aan Dortmund-ster: club van Bosz overweegt aanklacht'

'Barcelona trekt aan Dortmund-ster: club van Bosz overweegt aanklacht'

22-06-2017 22:44
13

Onheilspellende berichten voor Borussia Dortmund-trainer Peter Bosz in de Spaanse media. FC Barcelona trekt aan Ousmane Dembélé, die openstaat voor een overstap naar Camp Nou.

Dat meldt Sport, dat nog een stapje verder gaat en schrijft dat Dembélé al mondeling overeenstemming heeft bereikt met Barcelona over een vijfjarig contract. Dat is dan achter de rug van Dortmund om gebeurd, want de Duitse club heeft nog geen toestemming gegeven om te onderhandelen.

De transfersom kon nog wel eens een probleem worden. Dortmund wil minimaal negentig miljoen euro voor Dembélé, maar Barça peinst er niet over om te voldoen aan die vraagprijs. De Catalanen houden vooralsnog vast aan een bod van vijftig miljoen euro inclusief bonussen, waardoor de prijs eventueel kan oplopen naar zeventig miljoen.

In de tussentijd is Dortmund not amused door de agressieve pogingen van Barça om het hoofd van Dembélé op hol te brengen. De Duitse club heeft bij monde van technisch directeur Michael Zorc laten weten stappen te ondernemen als daadwerkelijk blijkt dat Barcelona zonder toestemming heeft gesproken met Dembélé.

Lees ook: 'FC Barcelona wil Bosz beroven van toptalent': 'Er is interesse van grote clubs'