Ajax-trainer Keizer draait er niet omheen: Daar kunnen we open in zijn

Ajax-trainer Keizer draait er niet omheen: "Daar kunnen we open in zijn"

22-06-2017 23:15
95

Marcel Keizer wil Ajax komend seizoen de eerste prijs in vier jaar bezorgen. De nieuwe trainer, die vorige week werd aangesteld als opvolger van Peter Bosz, zegt dat tegen Ajax TV.

Keizer noemt de doelen voor volgend seizoen 'niet anders dan normaal'. "Bij Ajax hoor je te winnen, dus dat zal niet anders zijn. Maar we willen ook met goed spel gaan winnen. Dat hoort er uiteraard ook bij", zegt hij tegen Ajax TV. "Uiteindelijk moeten we aan het einde van het seizoen met een prijs staan. Dat is wat er van je verwacht wordt, maar ook wat tegen je gezegd wordt. Daar kunnen we open in zijn. Daar moeten we ook voor gaan.”

Over een week begint Ajax de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Keizer voelt vertrouwen, ook al is de stap voor hem groot, beseft hij. "De club zal hebben onderzocht wie zij de beste trainer voor Ajax vonden en ze zijn uiteindelijk bij mij terecht gekomen. En daar ben ik heel erg blij mee. Van nature ben ik altijd vrij nuchter, maar ik begrijp natuurlijk wel dat dit een hele grote stap is. Voor mij is dat perfect. Ik heb er heel erg veel zin in."