'Zidane spreekt in het geheim met Mbappé en kondigt vertrek van Real-ster aan'

'Zidane spreekt in het geheim met Mbappé en kondigt vertrek van Real-ster aan'

23-06-2017 00:02
29

Een nieuw hoofdstuk in de strijd om de handtekening van Kylian Mbappé. De achttienjarige aanvaller van AS Monaco zou vorige week in het geheim hebben gesproken met Zinedine Zidane.

De twee Fransmannen hebben met elkaar gepraat over een mogelijke transfer naar Real Madrid. Dat meldt L'Equipe in de vrijdageditie. Zidane ziet het helemaal zitten in Mbappé, die na een indrukwekkende tweede seizoenshelft wordt begeerd door de volledige Europese top.

Real Madrid lijkt de beste papieren te hebben, ook al is er nog géén officieel bod uitgebracht. Andere clubs hopen hem ook te verleiden. Zidane zou in het geheime gesprek tegen Mbappé hebben gezegd dat hij kan rekenen op speeltijd als hij de overstap naar het Bernabeu maakt.

De succestrainer van Real Madrid zou eraan hebben toegevoegd dat hij die belofte kan doen, omdat één van zijn sterren op het punt staat de club te verlaten. Het is onbekend om wie het gaat. James Rodriguez, Gareth Bale en Cristiano Ronaldo worden de laatste tijd gelinkt aan andere clubs.

Lees ook: 'Alles anders door Ronaldo-soap: Mbappé deze zomer al naar Bernabéu'

No Poll