Aanbieding ADO afgeslagen: Heb afgelopen seizoen waardering en steun gemist

Aanbieding ADO afgeslagen: "Heb afgelopen seizoen waardering en steun gemist"

23-06-2017 10:12
17

Ekrem Kahya vertrekt als assistent-trainer van Fons Groenendijk bij ADO Den Haag. De coach gaat niet in op de nieuwe aanbieding van de club.

"Ik heb het afgelopen seizoen waardering en steun gemist", geeft Kahya in gesprek met Omroep West als reden op. Kahya zou volgens publicaties in de periode van Zeljko Petrovic als hoofdtrainer telkens precies het tegenovergestelde hebben gedaan van wat Petrovic wilde. "Ik heb destijds mijn mond gehouden, mijn verhaal niet verteld, omdat ik de focus op lijfsbehoud van de club heb gelegd. Maar er heeft nooit iemand uit de club ingegrepen of een statement gemaakt."

Ook tijdens de onderhandelingen voelde Kahya de waardering niet. "Daarna heb ik laten weten de onderhandelingen te stoppen. Of ik al wat anders heb? Ik heb een voorstel in beraad en hoop snel tot een akkoord te komen." ADO baalt van het vertrek van de assistent. Manager voetbalzaken Jeffrey van As: "We waren over iedereen heel tevreden, ook over Ekrem, maar met hem kwamen we er niet uit. We hadden deze staf graag intact gehouden, want deze heren hebben ons wel in de Eredivisie gehouden."