'Nee, ik denk dat Dortmund een fantastische keuze heeft gemaakt met Peter Bosz'

'Nee, ik denk dat Dortmund een fantastische keuze heeft gemaakt met Peter Bosz'

23-06-2017 13:45
3

Harry Decheiver doet in Duitsland een goed woordje voor Peter Bosz. Borussia Dortmund heeft er volgens hem goed aan gedaan door voor de vertrokken Ajax-trainer te kiezen.

Op de vraag van WAZ of Dortmund beter had gekund dan Bosz, antwoordt Decheiver ontkennend: "Nee, ik denk dat Dortmund een fantastische keuze heeft gemaakt. Bosz heeft bij Ajax uitstekend werk verricht en is klaar voor de volgende stap. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Het niveau van de Bundesliga is natuurlijk een stuk hoger dan de Eredivisie. Ik denk dat Dortmund en Bosz goed bij elkaar passen."

Wedden

Meer odds

Decheiver, oud-speler van Dortmund, stelt dat Bosz ook in Duitsland zijn favoriete speelstijl gaat hanteren: offensief en aantrekkelijk voetbal. "Als een club voor een trainer als Bosz kiest, moet je accepteren dat het tijd kost. Het zou mij niet verrassen als Dortmund hem op het begin gewoon zijn gang laat gaan. De fans kunnen aanvallend voetbal altijd goed waarderen, dus ik denk dat de formule Dortmund-Bosz goed kan werken.