Update: 'Willem ll dicht bij aantrekken Franse jeugdinternational: clubs akkoord'

Update: 'Willem ll dicht bij aantrekken Franse jeugdinternational: clubs akkoord'

23-06-2017 19:54
10

De overstap van Karim Coulibaly naar Willem II is weer een stuk groter geworden. De Tilburgse club zou met AS Nancy een overeenkomst hebben bereikt over de afwikkeling van zijn nog doorlopende contract.

Coulibaly staat nog een jaar onder contract bij Nancy, dat uitkomt in de Franse Ligue 2. Willem II is volgens L 'Est Republicain echter bereid om de verbintenis af te kopen. Daarmee ligt de weg open voor Coulibaly om zijn loopbaan een vervolg te geven in de Eredivisie.

Alleen de medische keuring staat een transfer naar Tilburg nog in de weg, want inmiddels is er wel al een persoonlijk akkoord bereikt tussen speler en Willem II. Coulibaly, die ook Frans jeugdinternational is, kan uit de voeten op de linkerflank en zal zich voornamelijk gaan richten op de positie van linksbuiten. 

Update 19.53: Volgens Voetbal International kan Coulibaly zich opmaken voor een avontuur in de Eredivisie. Willem ll heeft met Nancy overeenstemming bereikt over een transfer van de 24-jarige aanvaller. De Tilburgers waren al rond met de speler. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien.