Willem ll-doelman verkast naar aartsrivaal NAC: 'Ik kan niet wachten'

Willem ll-doelman verkast naar aartsrivaal NAC: 'Ik kan niet wachten'

23-06-2017 18:30
42

Nigel Bertrams maakt de pikante overstap naar NAC Breda. De doelman stond het afgelopen seizoen nog onder contract bij aartsrivaal Willem ll, maar is nu transfervrij. NAC meldt dat er een principeakkoord op tafel ligt met de 24-jarige sluitpost. Op korte termijn tekent hij een tweejarig contract bij de promovendus, met een optie voor een extra jaar.

"Ik heb er heel veel zin in en kan niet wachten om maandag te beginnen. Hans (technisch directeur Smulders, red.) volgde mij al in mijn tijd bij PSV, de jeugd en het eerste elftal. Hij is me daarna nooit uit het oog verloren", verklaart een dolblije Bertrams op de clubsite van NAC. "Ik heb ook zin om met Jelle (ten Rouwelaar, red.) te werken en met de andere jongens. NAC is een fantastische club met een mooi stadion en een mooie aanhang. Ik ben blij dat ze zijn gepromoveerd, want de club hoort zeker thuis in de Eredivisie."

Ook Smulders is tevreden met de transfer van Bertrams. "Nigel heeft tijdens zijn carrière al meerdere momenten bewezen een uitstekend keeperstalent te zijn. De afgelopen jaren heeft hij door verschillende zaken niet altijd geluk gehad om zijn kans te grijpen, maar bij NAC mag hij de strijd aangaan met Andries Noppert en Sven van der Maaten."

Bertrams speelde een groot deel van zijn nog jonge carrière in de jeugdopleiding van PSV. In 2013 tekende hij een profcontract in Eindhoven. In 2015 maakte hij de overstap naar Willem ll.