'Liverpool nog geïnteresseerd in Bosz-ster: 70 miljoen euro nodig'

'Liverpool nog geïnteresseerd in Bosz-ster: 70 miljoen euro nodig'

24-06-2017 08:11
21

Borussia Dortmund wil ondanks de afgeketste transfer van Pierre-Emerick Aubameyang naar Paris Saint-Germain de vraagprijs niet naar beneden bijstellen. Geïnteresseerde clubs moeten zeventig miljoen euro betalen om de ster los te weken bij de club van trainer Peter Bosz.

Algemeen directeur Joachim Watzke laat aan BILD weten dat de club wel bereid is om mee te werken aan een vertrek van Aubameyang. "We zullen luisteren wanneer een club bereid is om Aubameyang financieel op waarde te waarderen", aldus Watke, die eerder door Paris Saint-Germain werd benaderd voor de spits, maar de Franse club heeft inmiddels besloten voor een ander type aanvaller te gaan.

Omdat ook een transfer naar China vanwege de vraagprijs en de nieuwe transferbelasting ondenkbaar is, blijven er op dit moment weinig opties over voor Aubameyang deze zomer. Liverpool wordt nog wel gelinkt aan de topschutter, maar het is maar de vraag of de Engelsen bereid zijn dat bedrag op tafel te leggen nadat deze week al minimaal 42 miljoen werd neergeteld voor AS Roma-aanvaller Mohamed Salah.