Update: 'PEC Zwolle geeft van Ajax afkomstige aanvaller langer de tijd'

Update: 'PEC Zwolle geeft van Ajax afkomstige aanvaller langer de tijd'

03-07-2017 11:42
21

Adham El Idrissi was zaterdag een opvallende verschijning op de eerste training van PEC Zwolle. De twintigjarige aanvaller zit zonder club, nadat hij begin dit jaar vertrok bij Ajax.

El Idrissi werkte eerder al stages af bij het Engelse Reading en FC Utrecht en vond enige tijd onderdak bij de beloften van Roda JC. Nu probeert hij dus een contract af te dwingen bij PEC Zwolle, meldt de Stentor. Zaakwaarnemer Guido Albers liet eerder al weten dat El Idrissi graag bij een betaald voetbalclub aan de slag wil. " Dat hoeft niet per sé in de Eredivisie", zei hij.

Wedden

Meer odds

Ook Anass Achahbar was gewoon van de partij op de eerste training van PEC Zwolle. De aanvaller mag vertrekken uit Overijssel. Voetbal International meldde eerder deze week dat twee buitenlandse clubs serieuze interesse hebben in de oud-Feyenoorder, die overbodig is bij PEC door de komst van Piotr Parzyszek.

Update 11.42 uur: PEC Zwolle geeft Adham El Idrissi (20) twee weken langer de tijd om een contract te verdienen. Na het trainingskamp in Epe besluiten de Blauwvingers of de van Ajax afkomstige aanvaller mag blijven, meldt De Stentor. PEC Zwolle probeert ondertussen Hervin Ongenda en Thanasis Karagounis te slijten.