Update: Ook Nederlands medium maakt melding van gesprekken over Ayoub-transfer

Update: Ook Nederlands medium maakt melding van gesprekken over Ayoub-transfer

26-06-2017 07:13
59

Bursaspor is met FC Utrecht in onderhandeling over Yassin Ayoub. Dat meldt het Turkse medium Bursa dit weekend. Er wordt gesproken over een transfersom van om en nabij de 1,2 miljoen euro. 

De verbintenis van Ayoub in stadion Galgenwaard loopt over een jaar af. Utrecht kan er daarom bij gebaat zijn om de controleur deze zomer voor een mooie transfersom te verkopen, aangezien hij anders over twaalf maanden gratis de deur uitwandelt. 

Bursa weet dat Bursaspor, dat afgelopen seizoen op de vijftiende plaats eindigde in de Süper Lig, zo'n 1, 2 miljoen euro wil betalen voor Ayoub. De salareisen van de middenvelder zijn ook bekend. Ayoub zet in op 800.000 euro per seizoen. Afgelopen jaargang maakte hij vier doelpunten in 32 Eredivisie-duels namens Utrecht.

Ook Trabzonspor zou belangstelling hebben voor Ayoub. Die club heeft op dit moment nog geen concreet bod uitgebracht, stelt Bursa. 

Update 26/6 7.13: Ook De Telegraaf maakt melding van een bod van Bursaspor op Ayoub. De krant noemt overigens geen bedragen. Naast Bursaspor is ook Trabzonspor geïnteresseerd in de Marokkaanse middenvelder van FC Utrecht. Ayoub is deze week in ieder geval nog niet aanwezig op de club: hij heeft een week extra vakantie gekregen door interlandverplichtingen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie