'Toen ze in december weer aanklopten bij Ajax, was ik er vrij snel uit'

'Toen ze in december weer aanklopten bij Ajax, was ik er vrij snel uit'

25-06-2017 18:27
19

VfL Wolfsburg was in een eerder stadium al geïnteresseerd in Riechedly Bazoer. Toen de Duitse club voor de tweede keer bij Ajax aanklopte, hoefde de middenvelder niet lang na te denken. Zijn reserverol heeft meegespeeld.

"Na vorig seizoen (voor aanvang van het afgelopen seizoen, red.) toonden ze al interesse. Ze vertelden later dat ze mij volgden sinds een oefenwedstrijd van Wolfsburg tegen Ajax in de ArenA, zo'n twee jaar geleden", aldus Bazoer tegen ELF Voetbal. "Toen ze in december weer aanklopten was ik er vrij snel uit. Ook al stonden ze er in de Bundesliga niet rooskleurig voor. Wolfsburg is een hele grote club in Duitsland en speelt normaal mee om Champions League-tickets."

Wedden

Meer odds

Bazoer speelt nu zijn wedstrijden in de Bundesliga en hoopt ooit de stap te maken naar de Premier League of de Primera Division. "Het blijft mijn droom om in een van die competities te spelen. Het liefst Barça of Real, natuurlijk. Maar in de voetbalwereld kun je bijna niets plannen. Dat is gebleken. Toch komen er altijd nieuwe kansen die je kunt grijpen."