Telegraaf: Van Dijk kan kiezen uit twee Premier League-clubs; hoog salaris lonkt

Telegraaf: Van Dijk kan kiezen uit twee Premier League-clubs; hoog salaris lonkt

26-06-2017 07:24
9

Volgens De Telegraaf kan Virgil van Dijk kiezen uit twee Premier League-clubs: Chelsea en Liverpool. Beide grootmachten zijn in de race voor de peperdure verdediger van Southampton.

Volgens de ochtendkrant hangt er een prijskaartje van tachtig miljoen euro om de nek van de Oranje-international. Chelsea-manager Antonio Conte heeft Van Dijk op één staan en is niet geschrokken van de torenhoge vraagprijs voor Van Dijk. De Italiaan wil het graag betalen, maar heeft nog steeds concurrentie van Liverpool. The Reds leken uit de race toen in een statement duidelijk werd gemaakt dat wegens het illegaal benaderen van Van Dijk de handen van de verdediger af zijn getrokken, maar ook in Liverpool geldt de Nederlander nog als topkandidaat.

Conte is niet geschrokken van de vraagprijs voor Van Dijk, wel vanwege het feit dat de stopper van The Saints een transfer naar Anfield prefereert boven een overstap naar Stamford Bridge. Bij het Liverpool van Jürgen Klopp ligt een jaarsalaris van zes miljoen euro voor hem klaar, schrijft de ochtendkrant.