Buitenspel: Crystal Palace blundert twee keer met foto van De Boer

Buitenspel: Crystal Palace blundert twee keer met foto van De Boer

26-06-2017 23:28
26

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Crystal Palace blundert twee keer met foto van De Boer
Crystal Palace heeft een fraai filmpje in elkaar geflanst om Frank de Boer te introduceren aan de achterban. De media-afdeling van de Premier League-club is echter wel twee keer in de fout gegaan door niet een foto van Frank te gebruiken, maar van zijn broer Ronald. Foutje, bedankt.

Westermann kostte Ajax 1800 euro per minuut
Nu Heiko Westermann Ajax al na één seizoen lijkt te verruilen voor Austria Wien, is het tijd om een financiële balans op te maken. Dat Ajax onnodig veel geld kwijt is geweest aan de 27-voudig Duits international, is nog voorzichtig uitgedrukt. AT5 rekende uit dat Westermann dit seizoen in alle competities tot 430 speelminuten is gekomen, terwijl zijn jaarsalaris acht ton bedroeg. De 33-jarige verdediger heeft dus per gespeelde minuut welgeteld 1800 euro verdiend.

Raiola-tweets op Donnarumma-twitter
De rel rond Gianluigi Donnarumma houdt de gemoederen in Italië flink bezig. Aangezien de doelman claimt dat zijn social media-accounts gehackt waren, zijn ze op onderzoek uitgegaan. De conclusie van de Italiaanse pers: de entourage van Raiola hield de accounts van Donnarumma bij. Het zou de steunbetuigingen aan het adres van de zaakwaarnemer verklaren.