Dit was de ochtend: Boëtius definitief terug, 'Dijks snel weer weg bij Ajax'

Dit was de ochtend: Boëtius definitief terug, 'Dijks snel weer weg bij Ajax'

26-06-2017 12:00
5

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Karsdorp al akkoord met AS Roma'
Rick Karsdorp heeft al persoonlijke overeenstemming bereikt met AS Roma over een transfer naar de Italiaanse hoofdstad. De rechtsback zal echter nog geduld moeten hebben voordat Feyenoord en Roma eruit zijn. Feyenoord-directeur Martin van Geel heeft een bod van vijftien miljoen afgewezen en wacht nu op een nieuwe aanbieding. (De Telegraaf)

Van Hanegem oneens met handelswijze AZ
Willem van Hanegem begrijpt niet dat AZ een bedrag van tien miljoen euro vraagt voor linksback Ridgeciano Haps. De Kromme denkt wel dat Haps de stap naar de Nederlandse top kan maken. 'Haps is zonder twijfel geschikt voor Feyenoord of PSV.' (Algemeen Dagblad)

'Vitesse aast op Kramer'
In de zoektocht naar een opvolger voor spits Ricky van Wolfswinkel is Vitesse uitgekomen bij Feyenoord-reserve Michiel Kramer. Kramer is een oude bekende van trainer Henk Fraser, met wie hij bij ADO Den Haag samenwerkte. (De Gelderlander)

'Dijks al snel weer weg bij Ajax'
De kans is aanwezig dat de rentree van Mitchell Dijks bij Ajax van korte duur is. "Op dit moment weet ik niet waar mijn toekomst ligt, maar er spelen wel wat dingen op de achtergrond", aldus de vorig seizoen aan Norwich City verhuurde linksback. (Voetbal International)

Boëtius definitief terug in De Kuip
De rentree van Jean-Paul Boëtius bij Feyenoord is afgerond. De buitenspeler komt over van het Zwitserse FC Basel en tekende maandagochtend een meerjarig contract in De Kuip. (Feyenoord)