''Het is de wens van Havenaar om niet terug te keren naar ADO'

''Het is de wens van Havenaar om niet terug te keren naar ADO'

26-06-2017 18:17
10

Technisch manager Jeffrey van As van ADO Den Haag erkent dat hij rekent op een vertrek van topschutter Mike Havenaar. Vanuit zijn vaderland Japan is er serieuze belangstelling, zo werd deze week al bekend.

Vissel Kobe is geïnteresseerd in Havenaar. Hoewel ADO nog zeker geen akkoord heeft bereikt met een club, erkent Van As in gesprek met het Algemeen Dagblad dat hij rekening houdt met een vertrek van de boomlange aanvaller. "Het is ook wel de wens van Mike om niet terug te gaan naar ADO, want hij voelt Japan toch als thuis. Dan moet je ook een beetje naar de speler luisteren. Maar er hangt wel een bepaald prijskaartje aan."

ADO hoopt ondertussen ook nog nieuwe spelers toe te voegen aan zijn selectie. Daarvoor heeft het wel financiële hulp nodig van de Chinese eigenaren. "We zijn aan het proberen om met behulp van onze Chinese investeringsmaatschappij budget beschikbaar te krijgen. We vinden dat er minimaal zeven, acht spelers bij moeten komen. De wens is om met 23 spelers aan de competitie te beginnen. En die hebben we nog lang niet."

No Poll