De Boer sloeg aanbiedingen uit Zeist, België en Griekenland af: Iedere dag

De Boer sloeg aanbiedingen uit Zeist, België en Griekenland af: "Iedere dag"

27-06-2017 07:52
24

Frank de Boer heeft er eerder dit jaar bewust voor gekozen om niet in te gaan op een aanbod van de KNVB. De trainer, die maandag werd gepresenteerd door Crystal Palace, was naar zijn gevoel (nog) niet klaar voor het bondscoachschap. 

Dat vertelt De Boer in gesprek met De Telegraaf. "Na het ontslag van Danny Blind heb ik direct laten weten niet open te staan voor het bondscoachschap. Ik ben niet klaar voor Oranje. Als trainer-coach wil ik gewoon veel meer vlieguren maken bij een club alvorens daar in te stappen. Daarbij wil ik iedere dag op het veld staan, bezig zijn met spelers en niet maar een keer in de maand een paar dagen, zoals bij het Nederlands elftal."

Eind 2016 werd de coach op straat gezet door Internazionale. Hij ontving daarna aanbiedingen van onder meer Anderlecht, Club Brugge en Olympiakos. Het werd Palace. "Ik heb gewacht op de goede aanbieding en dat was Crystal Palace. Dat ze bij mij uitkomen, betekent dat ik het goed heb gedaan bij Ajax en Internazionale me niet is aangerekend."

Lees ook: "Veltman zou een interessante optie kunnen zijn. Ik ken hem door en door"

No Poll