Ik vraag iedere dag of het geregeld is. Tot nu toe is het antwoord steeds nee

"Ik vraag iedere dag of het geregeld is. Tot nu toe is het antwoord steeds nee"

27-06-2017 08:05
7

Jeffrey van As, technisch manager van ADO Den Haag, wil dolgraag nieuwe spelers toevoegen aan de selectie van de club, maar door de chaos achter de schermen en onduidelijkheid over de begroting, is hij met handen en voeten gebonden. Dat zorgt voor frustraties. 

"Ik vraag iedere dag of het geregeld is. Maar tot nu toe is het antwoord steeds nee", aldus Van As in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Mattijs Manders gaat over de budgetten. Zodra hij zegt we kunnen aan de slag, dan doen we dat."

"Ik sta iedere dag bij zijn kantoor, omdat ik vind dat het sneller moet. Maar dat kan ík vinden, het moet wel kunnen. En omdat het op dit moment nog niet kan, moeten we geduldig zijn. Gelukkig heeft geen van de spelers, waarmee wij gesprekken voeren, ergens anders getekend. Maar dat kan wel gebeuren."

Ondanks een gebrek aan spelers nam ADO enkele dagen geleden afscheid van Achraf El Mahdioui. De middenvelder gaat aan de slag bij AS Trencin. "Hij was ongelukkig met zijn rol in de ploeg. Qua type middenvelder is hij niet diegene, die we zoeken. We zijn daarom coulant omgegaan met zijn wens om te vertrekken", licht Van As toe.