Moeite op transfermarkt: 'Laagste budget in de Eredivisie, weten we nu al'

Moeite op transfermarkt: 'Laagste budget in de Eredivisie, weten we nu al'

27-06-2017 11:32
28

VVV-Venlo is nog niet klaar om in de Eredivisie te spelen. Dat vindt trainer Maurice Steijn. De coach wil nog een aantal versterkingen zien komen.

Op de vraag of de selectie van VVV Eredivisie-waardig is, antwoordt Steijn in gesprek met de NOS: "Nu nog niet. Ik ben wel heel blij dat bijna alle jongens waar we kampioen mee zijn geworden, dat die zijn gebleven. Daar zitten veel spelers bij die Eredivisie-waardig zijn, maar dat moeten ze wel nog bewijzen."

In de selectie van VVV hebben alleen Jerold Promes en Nils Röseler ervaring in de Eredivisie. Het aantrekken van Eredivisie-ervaring wordt echter niet makkelijk, beseft Steijn. "Wij hebben het laagste budget in de Eredivisie. Dat weten we nu al. Dus dan zul je creatief moeten zijn. Soms is dat wel lastig als trainer. Maar we hebben vorig jaar ook laten zien dat we met de tiende begroting kampioen zijn geworden van de Jupiler League. Dus we zijn in staat om daar creatief mee om te gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat nu ook gaat lukken", aldus de VVV'er.