Van Persie is inmiddels een volwassen man. Die stelt zich echt wel positief op

"Van Persie is inmiddels een volwassen man. Die stelt zich echt wel positief op"

27-06-2017 20:28
53

Feyenoord moet Robin van Persie zo snel mogelijk terughalen naar De Kuip. Dat zegt Wim Rijsbergen, die zeer gecharmeerd is van de Fenerbahçe-spits.

"Als je Robin van Persie naar Nederland terug kunt halen, moet je dat altijd doen", zegt Rijsbergen, oud-verdediger van Feyenoord, tegen Voetbal International. "Feyenoord gaat de Champions League in. Dan kom je met een jongen die ervaring heeft opgedaan bij Arsenal en Manchester United natuurlijk wel even net wat zelfverzekerder aan de aftrap."

Of Van Persie een Dirk Kuyt-rol kan oppakken in De Kuip, valt te bezien. Velen vragen zich af of hij wel genoegen kan nemen met een regelmatige reserverol. Rijsbergen twijfelt echter niet. "Dat lijkt me wel. Van Persie is inmiddels een volwassen man. Die stelt zich echt wel positief op. Hij kan nog zeker twee à drie jaar een meerwaarde zijn in de Eredivisie."

Het is inmiddels de vraag of Van Persie ook daadwerkelijk gaat terugkeren bij Feyenoord. Binnen de Rotterdamse club zijn de meningen verdeeld, terwijl de 33-jarige spits zelf helemaal niet lijkt te azen op een vertrek.

No Poll