Er was meer interesse, maar ik heb al vrij snel gekozen voor ADO

"Er was meer interesse, maar ik heb al vrij snel gekozen voor ADO"

Gepubliceerd: woensdag 28 juni 2017 om 12:48wo 28-06-2017 om 12:48

Nick Kuipers voelt zich nu al thuis bij zijn nieuwe club ADO Den Haag. De afgelopen zeven seizoenen stond de verdediger onder contract bij MVV. ADO legde Kuipers (24) eerder deze maand voor vier jaar vast. 

Hij was toe aan een stap hogerop, vertelt Kuipers in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb voor vier jaar getekend omdat ik hier stappen wil maken. De laatste jaren bij MVV heb ik bijna alles gespeeld en was ik stabiel, denk ik. Het is nu aan mij om bij ADO Den Haag hetzelfde te gaan doen, zodat ik belangrijk kan zijn voor het team."

Meer clubs toonden interesse. "Toen we tegen Roda speelden, was het voor mij al wel duidelijk dat ik naar Den Haag zou gaan. Er was meer interesse, maar ik heb al vrij snel gekozen voor ADO. Ik had er een goed gevoel bij en vind het een supermooie club."

ADO lijkt wel een beetje op MVV, vindt hij. "Maar dan een stuk groter. ADO is echt een club van de stad, met een goede achterban. De supporters zijn niet altijd even rustig, maar dat is bij MVV ook niet het geval. Dat spreekt me gewoon heel erg aan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws