Optimistische Janssen: Hij heeft een goede indruk op mij gemaakt

Optimistische Janssen: "Hij heeft een goede indruk op mij gemaakt"

28-06-2017 13:36
16

Vincent Janssen heeft tijdens de recente interlandperiode een goede indruk gekregen van bondscoach Dick Advocaat. De spits van Tottenham Hotspr noemt de Hagenaar 'betrokken'. 

"Hij heeft een goede indruk op mij gemaakt. Hij is heel betrokken, met iedereen bezig. Al moet ik zeggen dat dat ook gold voor Fred Grim. Iedere trainer legt de accenten anders", aldus Janssen in gesprek met ELF Voetbal. 

"Het lijkt erop dat Advocaat een 4-3-3 formatie in gedachten heeft, al zou het zomaar kunnen dat hij tegen Frankrijk voor een andere aanpak kiest. Dat zullen we moeten afwachten. Voor ons spelers is het vooral belangrijk te laten zien dat we het waard zijn om voor Oranje te spelen", vervolgt Janssen. "Oranje-waardig zijn. Dat blijft de kern van international zijn. Ook tegen Frankrijk dus."

Op 31 augustus staat de cruciale kwalificatiewedstrijd tegen de Fransen op het programma. Oranje móet winnen. De recente resultaten geeft Janssen vertrouwen. "Drie overwinningen in drie wedstrijden: deze lijn moeten we doortrekken. Als we dat doen ben ik ervan overtuigd dat we het WK gaan halen."