Update: Hasselbaink en Lampard vissen achter het net: Spanjaard aangesteld

Update: Hasselbaink en Lampard vissen achter het net: Spanjaard aangesteld

Gepubliceerd: zaterdag 1 juli 2017 om 16:28za 01-07-2017 om 16:28

Jerrel Hasselbaink krijgt mogelijk een nieuwe kans in het Engelse voetbal. Oxford United overweegt de oud-spits aan te nemen als nieuwe manager.

Dat meldt tabloid The Sun. Oxford is met onmiddellijke ingang op zoek naar een nieuwe manager, na het vertrek van Michael Appleton. Hij koos voor een nieuw avontuur bij Leicester City, waar hij aan de slag gaat als de eerste assistent van manager Craig Shakespeare.

Om zijn opvolging strijden twee bekende namen: Hasselbaink én Frank Lampard. Hasselbaink zit sinds zijn ontslag bij Queens Park Rangers in november zonder werk en zou deze week al om de tafel hebben gezeten met Oxford.

Lampard is een goede vriend van directeur Dave Jones, die aan het hoofd staat van het panel dat op zoek is naar een nieuwe manager. De Chelsea-icoon (39) was nog niet eerder werkzaam als manager, waardoor Hasselbaink favoriet is. Oxford komt uit in de League One.

Update 01/07 16.28: Niet Hasselbaink of Lampard, maar Pep Clotet is de nieuwe manager van Oxford United. Dat heeft de League-formatie bekend gemaakt via de officiële kanalen. Clotet was afgelopen seizoen assistent-trainer bij Leeds United. Ook werkte hij eerder bij onder meer Swansea City en Málaga. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws