'AS Roma gaat door en legt volgende topaankoop vast: 10 miljoen euro'

'AS Roma gaat door en legt volgende topaankoop vast: 10 miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 28 juni 2017 om 15:06wo 28-06-2017 om 15:06

AS Roma is na de verwachte komst van Rick Karsdorp nog niet klaar op de transfermarkt. De club is er zo goed als zeker in geslaagd Lorenzo Pellegrini terug te halen van Sassuolo.

De 21-jarige Italiaan tekent volgens Corriere dello Sport een vijfjarig contract bij AS Roma, waar hij twee seizoenen geleden ook onder contract stond. Naar verluidt betaalt de club tien miljoen euro voor de diensten van de Italiaan.

Pellegrini kreeg tijdens zijn eerste periode in Rome weinig speeltijd in het eerste elftal, waardoor beide partijen kozen voor een vertrek naar Sassuolo. De Italiaan maakte afgelopen seizoen indruk bij de middenmoter en behoorde ook tot de uitblinkers van Italië onder 21, dat woensdag werd uitgeschakeld op het jeugd-EK. Waar Roma eerder twijfelde aan de kwaliteiten van Pellegrini, is de club nu volledig overtuigd. Onder Eusebio Di Francesco hoopt het talent wél door te kunnen breken bij Roma.

De grootmacht uit de Serie A rondt naar verwachting woensdag of donderdag de komst van Karsdorp af. Naar verluidt betaalt de club zestien tot negentien miljoen euro voor de rechtsback van Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws