Domper voor Chelsea en Liverpool: Southampton laat zich uit over Van Dijk-transfer

Domper voor Chelsea en Liverpool: Southampton laat zich uit over Van Dijk-transfer

28-06-2017 17:36
32

Chelsea en Liverpool lijken de handtekening van Virgil van Dijk te kunnen vergeten. Southampton is niet bereid mee te werken aan een transfer van de felbegeerde verdediger.

Les Reed, directeur van Southampton, laat aan Sky Sports weten dat de uitblinkers van afgelopen seizoen niet mogen vertrekken bij de club. "Deze spelers zijn niet te koop. We hebben nu een sterke selectie en daar hebben we lang aan gewerkt. We volgen andere spelers, maar we hebben niet ieder jaar veel nieuwe spelers nodig."

De supporters van Southampton hoeven dus niet te verwachten dat de club veel aankopen gaat doen. "We halen alleen spelers die echt waarde toe kunnen voegen aan de selectie. Momenteel hebben we een sterke selectie, dus het is niet nodig om tekeer te gaan op de transfermarkt. We zullen de juiste spelers kopen die in het profiel passen. Misschien één of twee spelers die direct in het eerste elftal kunnen spelen."

Eerder werd nog gemeld dat er een prijskaartje van tachtig miljoen euro om de nek van Van Dijk hangt. Chelsea zou bereid zijn dat bedrag op tafel te leggen, maar de verdediger heeft een voorkeur voor Liverpool.