Go Ahead doet succesvol zaken met Juventus: Belangrijke club in Nederland

Go Ahead doet succesvol zaken met Juventus: "Belangrijke club in Nederland"

28-06-2017 16:16
14

Go Ahead Eagles heeft woensdag succesvol zaken gedaan met Juventus. De Italiaanse grootmacht stalt Stefano Beltrame (24) tot het einde van het seizoen in Deventer.

Go Ahead meldt via de officiële kanalen dat Beltrame 'een dezer dagen' zijn handtekening zet onder een huurcontract. Vorig seizoen was de 24-jarige middenvelder actief bij FC Den Bosch. Juventus stalde hem eerder bij Bari, Modena, Pro Vercelli en Pordenone.

Go Ahead heeft naar eigen zeggen meerdere clubs afgetroefd voor de komst van Beltrame. "Go Ahead Eagles is een belangrijke club in Nederland", verklaart hij op de clubsite. "De club heeft veel potentie en ambitie en wil komend seizoen meestrijden om de titel. Net als ik."

"Door de komst van Stefano Beltrame beschikken we over nog meer creativiteit in de selectie. Hij is vaardig aan de bal, snel in de dribbel, beschikt over scorend vermogen..." reageert technisch manager Dennis Bekking. "Het is tekenend dat Juventus vorig jaar nog zijn contract verlengde tot medio 2020. Ook daar geloven ze in zijn kwaliteiten en in het feit dat Go Ahead Eagles voor Stefano een geschikte club is om zich verder te ontwikkelen."