Update: 'Van Geel maakt ook met bod nummer twee geen indruk op Utrecht'

Update: 'Van Geel maakt ook met bod nummer twee geen indruk op Utrecht'

29-06-2017 08:48
181

Feyenoord wil nog deze week een nieuwe poging wagen voor Sofyan Amrabat. Technisch directeur Martin van Geel kan door de transfer van Rick Karsdorp naar AS Roma met een goedgevulde portemonnee de markt op.

De miljoenen die Feyenoord incasseert voor Karsdorp kunnen enkele onderhandelingen versnellen, meldt Voetbal International. Een van de beoogde versterkingen is Amrabat. De Rotterdammers zagen een eerste bod van 2,5 miljoen euro worden afgewezen. FC Utrecht wil het dubbele, maar dat vindt Feyenoord te veel.

De landskampioen wijst op het feit dat de twintigjarige middenvelder in de Domstad niet tot de grootverdieners behoort en bovendien pas één seizoen als basisspeler in de benen heeft. Hoe ver Feyenoord wel bereid is te gaan, is nog niet duidelijk. Volgens VI moet gedacht worden aan een transfersom van vier miljoen euro.

Een probleem voor Feyenoord kan zijn dat Utrecht niet hoeft te verkopen. De club van trainer Erik ten Hag verkocht Sébastien Haller al voor miljoenen aan Eintracht Frankfurt. Desondanks is Feyenoord hoopvol. Amrabat gaf zelf al aan naar De Kuip te willen verhuizen.

Update 29-6, 08.48 uur: Ook het tweede bod van Feyenoord op Sofyan Amrabat heeft geen indruk gemaakt op FC Utrecht. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Welk bedrag de Rotterdammers ditmaal boden voor de twintigjarige middenvelder is niet bekend.