'Mulder staat voor droomtransfer: meerjarig contract in de Premier League'

'Mulder staat voor droomtransfer: meerjarig contract in de Premier League'

Gepubliceerd: donderdag 29 juni 2017 om 09:03do 29-06-2017 om 09:03

Erwin Mulder staat voor een droomtransfer naar de Premier League. De 28-jarige doelman gaat aan de slag bij Swansea City. Hij maakt daarmee een sportieve en financiële klapper.

Dat meldt De Telegraaf. Mulder gaat een meerjarig contract ondertekenen in Wales, waardoor hij zich in een klap miljonair mag noemen. Hij komt transfervrij over van sc Heerenveen. De sluitpost stapte donderdagochtend met zaakwaarnemers Louis Laros en Patrick van Diemen op het vliegtuig naar Cardiff. De deal wordt in de komende 24 uur beklonken.

Mulder moet bij Swansea concurreren met de Pool Lukasz Fabianski, maar door de vele duels die de club speelt krijgt hij hoe dan ook speeltijd. Mulder treft bij Swansea onder meer zijn voormalig Feyenoord-ploeggenoot Leroy Fer, Mike van der Hoorn, Marvin Emnes en Kenji Gorré. De club eindigde afgelopen seizoen als vijftiende in de Premier League.

Mulder was sinds hij in 2015 overkwam van Feyenoord een vaste waarde bij Heerenveen. Hij kwam er met de Friezen echter niet uit over een nieuw contract.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws