'Het is mijn beste contract ooit, hoef me definitief nooit meer zorgen te maken'

'Het is mijn beste contract ooit, hoef me definitief nooit meer zorgen te maken'

29-06-2017 20:42
26

Garry Mendes Rodrigues, oud-speler van onder meer Feyenoord en FC Dordrecht, maakte in januari 2017 de lucratieve overstap van PAOK naar Galatasaray. De aanvaller schaamt zich niet voor het feit dat hij vooral voor het geld voetbalt. 

Bij het Griekse PAOK had Rodrigues het uitstekend naar zijn zin. "PAOK zit in mijn hart. Daarom doet het pijn dat de mensen me daar zien als een verrader. Ik kan er nooit meer naartoe, dan doen ze me echt iets aan. Tussen Grieken en Turken botert het niet zo, dus toen Galatasaray zich meldde, konden ze niet geloven dat ik PAOK zou inruilen voor uitgerekend die club", legt hij uit aan Voetbal International. 

"Ik wilde in principe niet weg, ik was juist in onderhandeling over een nieuw contract, alleen duurde en duurde dat maar. Zeker toen ik steeds beter begon te voetballen. Galatasaray had me in de Europa League zien spelen tegen Fiorentina. Ze wilden me graag hebben en overtuigden me met een topaanbieding. Het is mijn beste contract ooit, een verbintenis die ervoor zorgt dat ik me definitief nooit meer zorgen hoef te maken."

"Ik zou gek zijn als ik niet tekende. Wat ook meespeelde: Gala is een topclub met fans over de hele wereld. Ik heb moeten vechten voor die transfer, het móést gewoon gebeuren. Ik ben nu waar ik altijd wilde zijn, in de top", besluit hij. Rodrigues (26) heeft in Istanbul een contract tot medio 2021.