PSV'er bevestigt gesprekken in Eredivisie: Maar de bal ligt nu bij de clubs

PSV'er bevestigt gesprekken in Eredivisie: "Maar de bal ligt nu bij de clubs"

30-06-2017 07:20
11

Rai Vloet heeft wel oren naar een verhuurperiode aan NAC Breda. De middenvelder van PSV heeft al gesproken met de Eredivisie-promovendus.

Dat bevestigt de 22-jarige Vloet aan BN De Stem. Ook PSV en NAC hebben al contact gehad over een tijdelijke overgang van de middenvelder. Het is wachten op overeenstemming. "Mijn persoonlijke voorkeur is om een seizoen lang in de Eredivisie te spelen. Ik sta zeker open voor NAC, maar de bal ligt nu bij de clubs", zegt Vloet.

PSV staat open voor een verhuur en is bereid mee te werken aan de wens van NAC. De Eindhovenaren willen in dat geval wel eerst het contract van Vloet verlengen. Vorig seizoen werd Vloet door PSV verhuurd aan FC Eindhoven. Daar scoorde hij als middenvelder twaalf keer en gaf hij zes assists. "Bij FC Eindhoven was ik een van de twee controlerende middenvelders, die rol ligt me goed. Nee, ik ben geen spits. Als middenvelder wil ik het nu ook in de Eredivisie laten zien", aldus Vloet.

Ook Menno Koch lijkt over te stappen van PSV naar NAC. Volgens BN De Stem bevindt zijn overgang zich in de afrondende fase. Koch kan een contract voor drie jaar tekenen in Breda.