'Ajax kan Sánchez door Chinese tussenkomst voor 45 miljoen euro verkopen'

'Ajax kan Sánchez door Chinese tussenkomst voor 45 miljoen euro verkopen'

30-06-2017 11:41
76

Internazionale heeft Davinson Sánchez nog niet uit het hoofd gezet. De komst van de Ajax-verdediger moet mogelijk worden gemaakt door een kapitaalinjectie van eigenaar Suning Group.

Dat meldt Tuttosport vrijdag op de voorpagina. Inter staat op het punt met Sampdoria een deal te sluiten over Milan Skriniar, maar daar blijft het mogelijk niet bij. Alle pijlen in Milaan zijn nu gericht op Sánchez. De 21-jarige Colombiaan, die een indrukwekkend debuutseizoen achter de rug heeft bij Ajax, moet de verdediging van Inter meer body en snelheid geven.

Internazionale krijgt het in elk geval niet cadeau. In Italië wordt een duizelingwekkende vraagprijs van 45 miljoen euro genoemd. Een overeenkomst met Ajax zou hoe dan ook niet uitgesloten zijn, omdat Inter door eigenaar Suning financiële armslag heeft. Sánchez staat naar verluidt ook nog in de belangstelling van FC Barcelona. Van een vertrek bij Ajax is nog geen sprake.

José Gimenez, verdediger van Atlético Madrid, geldt bij Inter als alternatief voor Sánchez. De club deed al een openingsbod van 25 miljoen euro, maar daar werd Atlético niet warm of koud van. Ook Sassuolo-verdediger Francesco Acerbi staat op het verlanglijstje.

Lees ook: 'Inter informeert bij Ajax: Amsterdammers bepalen vraagprijs op vijftig miljoen'