'Roma wil nóg een keer zakendoen met Feyenoord: zeven miljoen euro'

'Roma wil nóg een keer zakendoen met Feyenoord: zeven miljoen euro'

30-06-2017 20:58
198

AS Roma is met de komst van Rick Karsdorp nog niet klaar bij Feyenoord. Volgens de Italiaanse krant Il Messaggero hebben de Romeinen nu het vizier gericht op Tonny Vilhena.

De Oranje-international moet het middenveld van Roma gaan versterken. Als we het Italiaanse medium mogen geloven, moet Vilhena zeven miljoen euro kosten. De middenvelder heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot 2020.

Veel spelers uit de Eredivisie worden de afgelopen weken gelinkt aan Roma. Naar verluidt aast de Serie A-club ook op PSV'er Jetro Willems en Ajacied Kasper Dolberg. Nu staat ook Vilhena op de nominatie om naar Italië te verkassen. Mocht Vilhena daadwerkelijk vertrekken, dan is dat goed nieuws voor Sofyan Amrabat. De kersverse Feyenoord-middenvelder heeft daardoor een concurrent minder.

Vorig seizoen was Vilhena dicht bij een overstap naar Sampdoria. De linkspoot besloot echter om de Italiaanse interesse naast zich neer te leggen en bij Feyenoord te blijven. Dat had te maken met zijn zieke moeder, die inmiddels is overleden.