Cultspits Verheydt verkast naar Engeland: Die droom is uitgekomen

Cultspits Verheydt verkast naar Engeland: "Die droom is uitgekomen"

Gepubliceerd: vrijdag 30 juni 2017 om 21:52vr 30-06-2017 om 21:52

Thomas Verheydt gaat volgens dagblad de Limburger MVV verruilen voor Crawley Town. In Engeland gaat de cultspits van de Limburgse club voor drie jaar tekenen.

Verheydt had nog een contract voor één jaar bij MVV, maar wilde graag vertrekken naar Engeland. "Die droom is uitgekomen voor Thomas, die perfect past in deze competitie", aldus zijn zaakwaarnemer Danny Ris tegen de Limburger. Crawley Town is een club die uitkomt in de League Two, het vierde niveau van Engeland.

Verheydt speelde twee seizoenen voor MVV. De Haagse spits kwam in de zomer van 2015 over van de amateurs van Scheveningen. Hij moest het afgelopen seizoen genoegen nemen met een reserverol, maar kon met name in de play-offs om promotie/degradatie belangrijk zijn. Zo kopte hij zijn ploeg ten koste van SC Cambuur naar de finale tegen Roda JC. Die werd nipt verloren.

Verheydt is al de derde aanvaller die vertrekt bij MVV. Patrick N'Koyi, die vorig seizoen de voorkeur kreeg boven Verheydt, verkast naar het Schotse Dundee United, terwijl Luis Pedro naar FC Volendam vertrekt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws